Jump to content


Photo
- - - - -

AVS 1.2.0 Release


  • Please log in to reply
21 replies to this topic

#1 symtab

symtab

    Administrator

  • Administrators
  • 217 posts

Posted 03 June 2009 - 07:20 PM

Hi,

AVS 1.2.0 has just been released. New features:
- Multi-Language support
- Multi-Server support
- Internet Explorer 6 support
- Edit Videos page
- Delete Photo Albums page
- Video/Photo/Game Tag Cloud plugin

More than 20 bugs and small improvements also included.

HD-videos and payment-gateways will be added in the next
version as soon as possible.

Enjoy,
Adrian.

#2 sporrencense

sporrencense

    Junior Member

  • Members
  • Pip
  • 7 posts

Posted 03 June 2009 - 07:43 PM

Hi,

I purchased a copy of the script on 13th April - this should have 3 months upgrades with it.

How do I get a copy of the upgrade? It seems that the upgrade solves most of the bugs I had found so I am keen to get it installed.

Thanks

Edited by sporrencense, 03 June 2009 - 07:46 PM.


#3 PornWize

PornWize

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 34 posts

Posted 03 June 2009 - 10:14 PM

Where can we download the update?

I do not see it in the clients area.

#4 symtab

symtab

    Administrator

  • Administrators
  • 217 posts

Posted 04 June 2009 - 07:27 AM

Hi,

It will be available today in the Client Area, we also added 3 CSS templates, which i forgot to mention in my previous post.

Thanks,
Adrian.

#5 Dudester

Dudester

    Junior Member

  • Members
  • Pip
  • 6 posts

Posted 04 June 2009 - 03:31 PM

Hi,

I'm really disappointed with the new release. You guys did not bring back the embedding video feature with copy pasting <embed> code from other sites with manual thumb upload.

#6 lacasf

lacasf

    Junior Member

  • Members
  • Pip
  • 2 posts

Posted 04 June 2009 - 06:24 PM

Can't find the update in the Client Area.
Any idea?

Thx

#7 sporrencense

sporrencense

    Junior Member

  • Members
  • Pip
  • 7 posts

Posted 05 June 2009 - 11:43 AM

Hi,

I purchased on 13th April and should be due an upgrade as there was 3 months free upgrades but I have never received a client area login.

Can you help please.

Thanks

#8 symtab

symtab

    Administrator

  • Administrators
  • 217 posts

Posted 05 June 2009 - 04:12 PM

Hi,

@lacasf: new version should be in the client area now.

@Dudester: no worries it can be added, and probably on Monday
it will be there (currently its automatic).

@sporrencense: please write a email to adultvideoscript at gmail.com with your full name, email address you wish to use and order it.

#9 trevftw

trevftw

    Junior Member

  • Members
  • Pip
  • 17 posts

Posted 05 June 2009 - 05:44 PM

Hi,

Sent you an e-mail.
My site is showing up blank after the upgrade.

Please advise.

#10 raekon

raekon

    Junior Member

  • Members
  • PipPip
  • 22 posts

Posted 05 June 2009 - 06:22 PM

Hi,

I buy the script on 18 March 2009 with 3 months update. I would normally still benefit (I think). However, in client area I do not see any files. Will it possible to have a clarification on the subject?

Regards. Carvalho.

#11 PornWize

PornWize

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 34 posts

Posted 05 June 2009 - 06:34 PM

Hi,

Sent you an e-mail.
My site is showing up blank after the upgrade.

Please advise.


Send me a PM with your MSN and i can solve your issue.

When you upgraded your install, Did you overright the:

config.paths.php

File?

If so, you will need to fix the path.

Regards,

#12 symtab

symtab

    Administrator

  • Administrators
  • 217 posts

Posted 06 June 2009 - 07:36 AM

Hi,

@raekon: please write a ticket with your client area email address and i will check. You should be able to get the new version, unless
i made a mistake when i added your user in the client area.

@all: the 1.2.0 version has a bug, its actually not really a bug, but you need to make some changes in include/config.paths.php and
loader.php. Basically $relative in both files must be set to '' or depending on your installation to '/where/avs/is/installed/. Tomorrow i work on embed feature in siteadmin (currently its automatically with the grabber) and on Monday 1.2.1 will be released which will fix the paths bug.

#13 trevftw

trevftw

    Junior Member

  • Members
  • Pip
  • 17 posts

Posted 06 June 2009 - 09:36 AM

Hi,

It's still not working & I did what you said... (change loader.php and config.paths.php)

Please advise.

#14 trevftw

trevftw

    Junior Member

  • Members
  • Pip
  • 17 posts

Posted 06 June 2009 - 09:37 AM

I e-mailed you FTP information..

#15 Dudester

Dudester

    Junior Member

  • Members
  • Pip
  • 6 posts

Posted 06 June 2009 - 06:01 PM

@Dudester: no worries it can be added, and probably on Monday
it will be there (currently its automatic).


Thank you symtab!

Few minor issues I noticed from the demo:

1. When adding a game from admin panel, it shows categories of the Videos and not the Games categories. On user page upload its fine.

2. If you try to disable embedding videos in settings under "Embed Settings", it doesn't save settings.

Couple of suggestions:

1. Photos should have their own categories just like Games instead of using the Videos categories.

2. Listing of recent comments on frontpage.

Thanks for working on the embedding feature, please make sure we can upload custom/manual thumbnail like before.


thanks mate!

#16 symtab

symtab

    Administrator

  • Administrators
  • 217 posts

Posted 07 June 2009 - 05:54 PM

Hi,

@Dudester:
1. Fixed.
2. This is not a bug, please make sure include/config.local.php is chmoded to 777.

For the sugestions. The photo categories can be added in the next version, as for the recent comments on the homepage, this can be a plugin, which comments do you want to display? video comments? photo comments? or?

@all:
I finished 1.2.1, it will available tomorrow in the client area with the following fixes:
AVS-1.2.1 Sun Jun  7 15:34:51 EEST 2009
    - version bump
    - added support for embed in siteadmin
    - fixed video sponsors border bug
    - fixed siteadmin game add category bug

Changed Files:
include/version.php
templates/backend/default/leftmenu/videos.tpl
siteadmin/videos.php
siteadmin/modules/videos/embed.php
templates/backend/default/videos_embed.tpl
templates/frontend/blue/video.tpl
templates/frontend/default/video.tpl
templates/frontend/orange/video.tpl
templates/frontend/purple/video.tpl
siteadmin/modules/games/add.php
templates/backend/default/games_add.tpl

The 1.2.0 version works correctly, but the upgrade is not so easy, considering all files are changed. I recommend you upload the entire distribution (backup first of course) and after this you edit: include/config.db.php, include/config.paths.php and loader.php (1.2.1 fixes the config.paths.php and loader.php bugs, for the $relative problem).

Thanks,
Adrian.

Thanks,
Adrian.

#17 raekon

raekon

    Junior Member

  • Members
  • PipPip
  • 22 posts

Posted 08 June 2009 - 06:40 PM

Hi,

symtab i have sent a email support in ticket system.

Thank you. Carvalho.

#18 symtab

symtab

    Administrator

  • Administrators
  • 217 posts

Posted 08 June 2009 - 07:58 PM

Hi,

Replied. Should work now. Please check.

Thanks,
Adrian.

#19 Dudester

Dudester

    Junior Member

  • Members
  • Pip
  • 6 posts

Posted 09 June 2009 - 04:41 PM

For the sugestions. The photo categories can be added in the next version, as for the recent comments on the homepage, this can be a plugin, which comments do you want to display? video comments? photo comments? or?



For now if all comments shown together and next to it showing if it is photo, video etc. and also linked to the source.

I see that the demo version is upgraded but not seeing the embed feature except a check box. Are you still working on it?

thanks

#20 symtab

symtab

    Administrator

  • Administrators
  • 217 posts

Posted 10 June 2009 - 09:29 AM

Hi,

Yes you are right, i made a mistake and didnt copy the files in the default folder. Should work now.

Thanks,
Adrian.